Digitaal aanvragen

Per 1 oktober 2020 is het mogelijk om aanvragen rechtstreeks digitaal door te geven. Dit kan middels deze pagina. Dit biedt o.a. als voordeel dat u beter op de hoogte gehouden wordt, gemakkelijker aanvragen opnieuw kunt indienen en de aanvraag sneller in behandeling kan worden genomen.

Algemeen

Aanvragen om bijstand worden ingediend bij de administratie van het Wenckebachfonds. Het Wenckebachfonds kan bedrijfsmaatschappelijk werk verzoeken om de aanvrager te helpen bij het samenstellen van deze aanvraag.

Een aanvraag voor vergoeding dient uiterlijk 6 maanden na de be├źindiging van behandelingen bij de Administratie Wenckebachfonds aanwezig te zijn. Bij een latere aanvraag vindt geen vergoeding plaats. Vergoeding vindt plaats over de periode van maximaal 12 maanden voorafgaande aan de eindiging van de behandeling. Voor behandelingen langer dan 12 maanden zal er elk jaar een nieuwe aanvraag ingediend moeten worden.

Een vergoeding kan aangevraagd worden via:

Schriftelijke aanvraag

Het formulier, zie de links onderaan deze pagina, dient u volledig in te vullen en de gevraagde bijlagen toe te voegen. In de richtlijnen vindt u de informatie over de specifieke mogelijkheden van de vergoedingen. Het formulier met bijlagen dient te worden opgestuurd naar:

Stichting Wenckebachfonds
T.a.v. Administratie
Antwoordnummer 757
1940 VE Beverwijk

E-mail aanvraag

U kunt ook, indien u beschikt over scanfaciliteiten, het schriftelijke aanvraagformulier met alle bijlagen  scannen en dat per e-mail naar de Administratie te sturen. Het schriftelijke aanvraagformulier is te downloaden door op onderstaande knop te drukken. Het formulier dient u volledig in te vullen en de gevraagde bijlagen toe te voegen. In de richtlijnen vindt u de informatie over de specifieke mogelijkheden van de vergoedingen. Het formulier met bijlagen dient na gescand te zijn te worden gemaild naar:

wenckebachfonds@tatasteeleurope.com